NCCs Kompetanse- og rekrutteringsprogram

Gjennom NCCs Kompetanse- og rekrutteringsprogram (KR-programmet) får du verdifull innsikt og kompetanse om hvordan det er å jobbe i NCC.

KR-programmet skal gi deg som student innsikt i hvilke jobbmuligheter du har i NCC etter endt utdannelse. Du vil også få muligheten til å opparbeide deg verdifull kompetanse gjennom relevant arbeidserfaring. Veien til fast ansettelse i NCC går ofte gjennom disse plassene.

Hva er KR-programmet?

KR-programmet er en invitasjon til 2.-års ingeniører/bachelor og 3. og 4.-års sivilingeniør/mastergrad-studenter. NCC tilbyr sommerjobb og praksis i sommerferiene mens du studerer (eks. de to siste somrene for masterstudenter som går i 3. klasse).

I tillegg arrangeres det seminardager i løpet av studietiden mens du er tilknyttet programmet. Her vil du få anledning til å utveksle erfaringer med de andre studentene som er med i KR-programmet, og få faglig påfyll fra NCC. Du vil også få mulighet til å skrive bachelor- eller masteroppgave i samarbeid med NCC, hvis dette er ønskelig.

Hvordan søker jeg KR-programmet?

Nye sjanser for å søke seg til KR-programmet kommer rett etter nyttår i 2023!

Fra januar til mars 2023 kjører vi i gang rekruttering av KR-studenter, for oppstart sommeren 2023.
Så følg med på vår utlysning som publiseres under "ledige stillinger" når tiden kommer!

Du kan også abonnere på ledige stillinger, slik at du blir varslet så snart vi legger ut stillingen du er på jakt etter - abonnér på ledige stillinger her

 

Christina Johansen

Ansvarlig for rekruttering og Employer Branding, NCC Group